SALE -70%
SALE -70%
Weleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonė
(Atsiliepimų: 0)
Išsiuntimas 5-10 d.
Išpardavimas
Liko keli vnt.
Weleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonė
Weleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonė
img
Img

Weleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonė

(Atsiliepimų: 0)
8.75
€9,49
Sutaupote €0,74!
Weleda Children´s Tooth 50ml dantų pasta6.29
  • Talpa:50ml
  • Tipas:Toothpaste
1-7 d.
Paskutiniai vienetai sandėlyje
LPexpress paštomatas
2.19
DPD paštomatas
2.59
Venipak paštomatai
2.19
Omniva paštomatas
2.89
Smartpost paštomatas
2.29
LPexpress kurjeris
3.59
Venipak kurjeris
3.89
DPD kurjeris
3.79
Lietuvos paštas
3.79
LPexpress paštomatas
2.19
LPexpress paštomatas
2.19
DPD paštomatas
2.59
DPD paštomatas
2.59
Omniva paštomatas
2.89
Omniva paštomatas
2.89
Smartpost paštomatas
2.29
Smartpost paštomatas
2.29
LPexpress kurjeris
3.59
LPexpress kurjeris
3.59
Venipak kurjeris
3.89
Venipak kurjeris
3.89
DPD kurjeris
3.79
DPD kurjeris
3.79
Lietuvos paštas
3.79
Lietuvos paštas
3.79
Aprašymas

Ekologiškas Weleda gelis, sukurtas bendradarbiaujant su odontologais, skirtas pieniniams dantukams. Reguliariai naudojant vaikišką dantų gelį pašalinamos dantų apnašos, o Jūsų vaikų dantukai apsaugomi nuo karieso. WELEDA vaikiško gelio dantims skonis, spalva ir konsistencija pritaikyti specialiai Jūsų vaikams, o sudėtyje nėra medžiagų, kurios galėtų pakenkti, jei vaikas nurytų gelio. Sudėtyje nėra fluoro, tad galima rūpintis savo vaikų dantimis nerizikuojant, kad vaikas suvartos per daug fluoro. Daugelis tėvų yra pastebėję, kad jų vaikams labai patinka valytis dantukus šiuo geliu! Tinka jau nuo pirmojo dantuko.

Sudėtis: glicerinas, vanduo, silicio rūgštis, alginatas, medetkos (Calendula officinalis) žiedų ekstraktas, saldžiųjų migdolų aliejus, eskulinas, natūralūs eteriniai aliejai

Gamintojas: Weleda AG, Möhlerstrasse 3, D-73525 Schwäbisch Gmünd, Vokietija www.weleda.lt
Platintojas: UAB Quattuor Elementa, Gelvonų 50-72, Vilnius tel. 8 5 2610828, 8 699 76352 el.p. info@weleda.lt

Weleda kūdikių ir vaikų odos priežiūros priemonės iš vertingiausių gamtos medžiagų saugos Jūsų vaiką nuo pirmos jo gyvenimo dienos
Mažiausiųjų odos priežiūrai – aukščiausia kokybė

Natūralūs augaliniai aliejai ir vertingų augalinių ekstraktų gydomoji galia užtikrina natūralią ir tausojančią švelnios kūdikių odos priežiūrą. Glaudžiai bendradarbiaujant akušeriams, gydytojams ir farmacininkams sukurta ypač švelni Weleda medetkų priežiūros priemonių serija kūdikių ir vaikų odai.
Dermatologiniai testai įrodė, kad šios priemonės tinka net itin jautriai, polinkį į neurodermitą turinčiai odai. Šios priemonės skatina susidaryti šildančią apsauginę plėvelę, efektyviai saugančią vaiką nuo neigiamo aplinkos poveikio. Todėl mažasis kūnelis gali saugiai ir sveikai augti.
Weleda produktuose nėra mineralinių aliejų, sintetinių kvapų, dažų ir konservantų, kurie galėtų sutrikdyti natūralias odos funkcijas. Dėl šių priežasčių šiandien Vokietijoje daugiau nei 70 procentų akušerių rekomenduoja Weleda medetkų priežiūros priemones kūdikių ir vaikų odai.
2010 metais Weleda baby serija laimėjo net 12 prestižinių TIPS apdovanojimų.
 
Weleda – natūrali ekologiška kosmetika ir autentiškas grožis nuo 1921m.

Weleda – lyderiaujanti Europoje ir pasaulyje kompanija, gaminanti aukščiausios kokybės natūralią ekologišką kosmetiką nuo 1921 metų. Taip pat Weleda yra didžiausia pasaulyje antroposofinių vaistų ir natūralių dietinių maisto papildų gamintoja.
Weleda kompanija buvo įsteigta 1921 metais Šveicarijoje, jos įkūrėjai – olandų gydytoja Ita Wegman ir austrų filosofas Rudolfas Šteineris. Nuo kompanijos gyvavimo pradžios mes gaminame antroposofinius vaistus ir odos priežiūros priemones, kurių gamybai naudojame patikrintus vaistinius augalus, mineralines medžiagas, natūralius augalinius ir eterinius aliejus. Kompanija vadovaujasi idėja, kad gamtoje (augaluose ir mineraluose) esančios medžiagos ir vykstantys procesai gali padėti mums, žmonėms rasti sveikatos šaltinį, bei apsaugoti ir pasirūpinti mūsų oda.

Weleda tikslas – padėti kiekvienam, jaunam ir senam, atstatyti sveikatą bei gerai jaustis. Šito mes siekiame eidami natūraliu, etišku ir saugiu keliu, nedarydami žalos aplinkai ir gyvūnams, kartu sukurdami itin aukštos kokybės produktus. Šiuo požiūriu grindžiama visa Weleda kompanijos veikla.

Weleda kokybė

Weleda kūno priežiūros priemonės sukurtos iš vertingiausių gamtos medžiagų. Jos veikia švelniai ir giliai visą žmogaus kūną ir sielą. Per beveik 90 kompanijos gyvavimo metų, glaudžiai bendradarbiaujant gydytojams, vaistininkams ir odontologams buvo sukurtas platus natūralių kūno kosmetikos priemonių asortimentas. Sąmoninga atsakomybė už aplinką slypi kiekvienoje proceso smulkmenoje:

  • Augalai, naudojami produktuose yra auginami Weledos biodinaminiuose ūkiuose, arba įsigyjami sertifikuotuose ekologiniuose ūkiuose ar natūraliose augimvietėse. Nenaudojamos trąšos ir pesticidai, taip pat jokie genetiškai modifikuoti augalai.
  • Visi preparatai gaminami be sintetinių kvapų, dažų ir konservantų. Tai ypač svarbu alergiškiems žmonėms ir tiems, kas jautriai reaguoja į dirbtinius priedus, jie gali iš pirmo žvilgsnio įsitikinti, kad vartodami Weleda produktus nepakenks savo sveikatai.
  • Vykdoma nuolatinė žaliavų kokybės kontrolė. Kūno priežiūros produktams taikoma ta pati aukščiausio lygio kokybės kontrolė, kaip ir vaistams.
  • Weleda pakuotės gaminamos iš perdirbamų medžiagų, siekiant nepakenkti gamtai.
  • Weleda niekada neatliko bandymų su gyvūnais.


Ypatybės
  • Prekės ženklas:Weleda,
  • Lytis:Vaikams,
  • Talpa:50ml
  • Sandėlyje:Paskutiniai vienetai sandėlyje
Prekės variantai
Weleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonėWeleda Kids Dental Gel 50 ml 50ml Dantų emalį stiprinanti priemonė
  • Dantų emalį stiprinanti priemonė
  • Vaikams
50ml8,75€9,495-10 d.Į krepšelį
Weleda Children´s Tooth 50ml dantų pastaWeleda Children´s Tooth dantų pasta
  • dantų pasta
  • Vaikams
50ml6,29€7,271-7 d.Į krepšelį
Atsiliepimai

Ši prekė dar neturi atsiliepimų - būkite pirmas!

Jus taip pat gali sudominti

Prenumerata užsakyta